Dagens hat

Var länge sen jag hade något dagens hat :P

Men idag, och många andra dagar går det till alla de hyresbolag som inte kan skotta ordentligt!!
Att de bara gör det halvdant!!Att man själv måste skotta framför garageporten tex, och man hör från flera håll att de skottar fast bilar på sina parkeringsplatser.
Om nu skottning ingår i hyran, varför måste man då skotta hälften själv? borde det inte bli hyresreducering då?!!

Kommentarer
Sabine

Sv: Tack så mkt! Blogg design är inte min grej så kul när man får såna kommentarer=)

Trevlig helg!

 2011-02-12  23:16:09
URL: http://allavifina.blogg.se/
Amanda

JO det borde man verkligen!! Så där gör vårat hyresbolag med och i fredags tog den säkert en halv dag innan dom skottade.. På helgerna är dom lediga och skottar inte alls.. Jävla hyresbolag!!



Ja, hoppas det var den som var elak.. Annars blir det väl snip snip på Ouzos pung, mohahaha!

Fast jag tror att man jobbar med en viss distans.. Om det inte skulle gå bra för dom så tror jag man kan ta det! Det behövs folk som bryr sig i vården,, det finns inte så många!!!! Då skulle fler lyckas!!

 2011-02-13  09:17:37
URL: http://mramandaforsberg.blogg.se/
Amanda

Ingen uppdatering? Jag som tyckte att det blev en så bra start på dagen när jag fick dagens kärlek av dig och så skiter du i att skriva?? Vad ska jag läsa för roligt då? :)



Ja, då är det ju jobbigt.. Jag bryr mig sjukt mycket och tar med mig jobbet hem, som man inte ska, men jag mår inte dåligt av det.. Jag försöker hitta på lösningar istället...

Men nu har ju inte jag jobbat med ungdomar eller sjuka på det sättet.. Det kanske är annorlunda om man jobbar på typ behandlingshem eller med psykiskt sjuka..

Jag provsökte (man får ju inget sånt jobb om man är under 25) på behandlingshem nyligen.. Det är det jag vill jobba med.. Som sjuksköterska med ungdomar.. Kanske öppna något eget, SJUKT BRA behandlingshem med personal som bryr sig, roliga aktiviteter, bra behandlingsmetoder (INTE 12-stegsmetoden!) och verkligen hjälpa dom!

Men vi får se hur det går med det.. :D

 2011-02-14  08:24:53
URL: http://mramandaforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0