WEIGHT PULL ESKILSTUNA

Kom och träna WEIGHT PULL med oss!
WP är relativt liten hundsport, men är idag en av de snabbast växande hundsporterna. Det är en prestationssport som ställer krav på bäde hund och förare.
ALLA är välkomna!

Träningen individanpassas efter egen förmåga och ambition. En del har det som komplement till vardagens promenader, medan andra har tävlingsambitioner.

Då det till stora delar är en fysisk hundsport,så är vi mycket noga med att all träning görs korrekt. Stor vikt läggs vid att värma upp,varva ner och stretcha hundarna ordentligt i samband med träning och tävling.

Idag finns det 13 lokala gruppår inom SWBA, nu är det dags för ESKILSTUNA att vara med!
Vid intresse sänd ett mail =)
Eller kolla hemsidan www.swba.net

Hoppas vi ses!



Dagens längtan

Motpol till dagens hat har jag idag dagens längtan, iag är det äntligen måndag och äntligen kanske jag kan bli av med den här förbannade värken som förstör hela mitt liv!!
Kan inte jobba,inte gå långa promenader,inte träna djuren, inte göra nåt!!Helt jäkla handikappad!
I helgn var det uuunderbart vär och jag skulle jobbat stängning så hade all möjlighet att njuta av solen. Men var det nåt jag kunde göra?? NEJ!
BLÄ!!

HOPPAS HOPPAS nu att det blir bra!!!

Förresten, har en nyyy hemlighet, om tio dagar...iiiihhh längtar!!!

Dagens plus gårdagens hat

TV kanalerna är borta!!!!
Sambo var inte spec lycklig igår när hockyn började och vi inte hade några kanaler..de bara försvann!!!
och jag är inte så lycklig nu,mina livsviktiga morgon serier!! 





Inskränkthet.

Halvligger/sitter i soffan (URTRIST) i min enda ställning som känns en aning som vila, helt sned är jag oxå,axlarna är olika höga. SKUMT och irriterande.
Kollar på skitprogram och läser lite ditt och lite datt. Ska strax värma på vetekudden för en tredje (fjärde?) gång, tycker mig känna en aningens skillnad med den (hör och häpna INGET har hjälpt på hela veckan,inte vetekudden heller
)

Ramlade in på en blogg och läste lite.
Vad trött jag blir på inskränkta människor!!Människor som dömmer andra bara för att de till SYNES inte verkar passa in i deras liv.
Varför all denna ytlighet? 
 här kan ni läsa detta ytliga inlägg =>>HÄR <<=  

Detta är en del av hennes inlägg :
 "Jag är ingen sån där snäll och diplomatisk person som har överseende med både det ena och det andra, är du en person som gillar att kalla chokladbollar för "negerbollar", tycker att rosa är en färg reserverad för tjejer, röstade du på SD eller skrev hatbrev till en kvinnlig radiopratare som jobbade fast att hon hade ett spädbarn, tycker du illa om homosexuella eller lär du ditt barn intolerans, då tycker jag nog inte bara att vi tycker olika, att du är lite småmysigt egen och sådär. Jag tycker förmodligen ganska illa om dig. Faktum är att det räcker med att pinka in eller två för att jag ska känna hur avsmaken kommer krypandes."

Bara för att man älskar en människa,behöver man inte älska allt den gör.
(Min mormor,hon är bra hon ♥)
Vem är du (eller någon) att dömma en annan människa?VEM?!!Har du svar på det??
Ingen är perfekt. så om någon person tycker att rosa bara passar tjejer, ja men OCH??( ja det är nu alla överdrivna genus fantaster vrålar rätt ut), så pga EN åsikt så är denna människa dålig?  Jag förstår inte...
Ja,jag vet att jag skrivit om detta förr,men det tåls att upprepas.
Hon skriver också att tycker man rasism är en bra ide så är man en dålig människa. Min första tanke är att ja,där kan jag inte säga emot (plus de rasister jag täffat har varit  puckade,inte velat jobba och varit nöjda med att leva på andra,DET har jag svårt att acceptera) Men tänk ett steg till, tänk om de är rasister av en anledning? Kanske blev de mobbade av utlänningar som barn och därmed fått betingat att de är elaka? Eller,är de bara världens ensammaste människor,utan vänner och familj och bara vill känna grupptillhörighet? Men är det då inte vårat ansvar att lära  dem rätt istället för att dömma dem? För om vi dömmer ut dem och hatar dem så är vi ju inte bättre än dem..ELLER HUR!? Är du kanske  en sådan som är FÖR hat? tror du att hat löser upp hat till kärlek? Hmm ja,då har du ju ett problem..


Tänk tvärtom, tänk om jag tycker att rosa är en färg till alla, ska då de som tycker rosa är en tjejfärg, tycka jag är en dålig människa?
Nej,det funkar inte så...


Kärlek och förstående till alla,lär av våra olikheter,uppskatta att vi är bra på olika saker, att vi ser på världen på olika sätt.
Var ödmjuka.

              
♥                   ♥                        ♥              ♥                    ♥              ♥




Dagens (seriösa) hat

Att min axel är värre idag än igår. Igår var den bättre,men jag blev lurad.

"det stod att du var snygg,men du är ful,jag har blivit lurad" 




Idag är det tvättdag.
Borde även städa,men smärtan gör mig riktigt trött.
Måste ha fixat det innan tisdag.




Wp Eskilstuna

Så där ja, nu är det lite lappar uppsatta, i Lagersberg,vipptorp och stora hundrastgården i nyfors.
Var ute tre timmar typ =) skönt ju =) och trevligt sällskap!Smulan var glad för det var bara hon o jag, sedan mötte vi upp en bekant och hennes (för tillfället) stoooooora chico,sjukt fin! försökte få bild,men det gick så där :P


Hundrastgården i Fröslunda fanns inte..eller den ska finnas där någonstans i nåt hörn efter en enkelriktad väg..som bara går åt ett håll, men vägen svägen ju..

sååå nästa promenad,får bli till alla ica , hihihi


Så det blev ingen film ikväll,sambon sov, och jag var uttråkad..
Nu borde jag med sova.


godnatt kram



Ännu en dag..

En dag på jobbet som flytit förbi...roligt att vi hade lite mer att göra.

jobb tre dagar till,sen en dag ledigt..då ska jag minsann vara hundvakt!
Hmm,ja,jag tycker det är för lite hundar i det här hemmet !


Sjukt trött nu,trött på min jäkla axel oxå!
både längtar och inte längtar till måndag..


Nej nu hemköp o ostkrokar =) kanske sambo vill se film med mig sen =)

GNÄLLkärring!!

Om jag läste någon annans blogg, och den personen gnällde så mycket som jag över värk hit o dit,så skulle jag tycka den var urbota löjlig,och säga åt den att rycka upp sig! HAH dubbelmoral ab :P
För jag har ont!och då vill jag gnälla lite!!

Var asmycket på jobbet idag, egentligen sjukt kul, men med en halvtrasig axel så var det inte så jäkla lovely..
sov mini lite inatt,för hur jag än låg så värkte det,när jag vände mig så värkte det, spikmattan fhjälpte inget. voltaren både gel och i pillerform  är ett skämt. (lite av ett dagens hat faktiskt)
Massage-grejen hjälpte liiiite för stunden.


hoppas axeln är bättre imorgon då...På måndag har jag tid hos en..hmmm jag vet inte vad???? naprapat?Kiropraktor? hahaha min chef gav mig ett nummer som jag ringde..till en farbror som han savar bra...hahahah spännande.. vemvet vart jag hamnar :P

sjukt trött, och luktar illa,för jag har inte hamnat i duschen ännu...


måste gå o ta ut en peng åt hundvakten.







Dagens hat

Folk som inte ringer upp när man ringt dem (flera gånger)

SÅ oförskämt!!!

Ja,jag erkänner jag är ingen prata-i-telefon-människa, men om någon hört av sig till mig så hör jag allitid av mig tillbaka,MEN jag kanske inte ringer,utan sänder istället ett sms,om jag inte orkar prata..

MEn,poängen är, man hör av sig till den som ringt! hör till vanligt jäkla hyffs.

Hur gick det här då?

såååå trött!!!
Efter mina två hundpromenader,hade jag tänkt ta DW pass med Tyson och städa,både lägenhet o garderob..men neee blev så jäkla trött av smärtan o axeln, som btw är kvar och lite värre.

Har smort som en galning med voltaren gel, ätit två ibumetin,smort lite till och så ätit en eller om det var två voltaren..Vågar inte äta mer,ifall jag blir så där yr och illamående som sist...plus så har ju dessa piller inte hjälpt ett skit!!!
Sambo ska snart värma vetekudde åt mig, hoppas det hjälper,när jag lägger mig ska jag även lägga mig på spikmattan,och sedan tror jag sambo ska få massera mig oxå.

MEN istället för tråkigt städ fick jag besök av en vän som hade goooooda bullar med sig =)) och han ringde i EXAKt rätt tidpunkt,hade precis kommit hem med tyson, satt på en stol och var ledsen,för axeln gjorde sååå ont och jag var JÄTTE sugen på semla,men anders hade mitt kort..men då ringde min vän och ville ha kaffe =))



Sovmorgon,underbara sovmorgon

Min lediga dag, och en låååång och underbaaar sovmorgon *ironi* 
men äsch det är ingen fara,klart man ställer upp =))
och idag är jag rätt pigg faktiskt,tror jag,iaf än så länge.. och IDAG är det idag som gäller..iiih nervöst!!

hungrig...semla är väl bra frukost :P


alla hundar sover...tog med smuli o chico imorse när jag gick till jobbet o tillbaka, chico kan nog vara den drygaste hunden ever!!!lyssnar inget,och gör exakt som han vill!!!Drar hit o dit,låtsas kissar här o där!!Smulan var dryg hon med,och skulle dra,främst på hemvägen,men henne kan jag säga åt,,så hon gick till slut s fint att jag inte kände henne i kopplet..




Häng hunden -skyll på något som inte finns

FY HELVETE säger jag bara!!! Vad FAN lider kvinnan av?? Är hon besatt av DJÄVULEN eller vad sjutton har hänt??
Äckliga vidriga kvinna!!!!

Ja vad talar jag om?

Läs här och du förstår varför jag använder alla svordomar!
Kvinnan hängde hunden,för att den tuggat på hennes bibel,för att sedan skylla på GUD.

Är ju ingen hemlighet att jag inte är något fan till religioner (det är intresant att läsa om de olika som finns,hur de får folk att agera, osv men ändrar inte det faktum att jag ogillar religioner) men för i HELVETE KVINNA!Stå för vad DU gjort,och skyll inte på din hemliga kompis Mollgan!


Ja,denna kvinna är minst sagt utsatt för Mitt Dagens hat, och det å det starkaste oxå.

vilka puckon det finns..

Ja,suuck vilka idiioter det finns överallt!TÖNTAR!!

MEN någon som INTE är pucko,utan gör mitt liv lite enklare är min hundvakt! Är sååå såå nöjd med henn!! En lugn och trygg och trevlig kvinna!!
hppas jag får behålla henne länge =)

shiit vilket uppsving det var på besökare idag :O fast de tyckte min blogg var tist,för ingen skrev nåt =)))

sjuuukt vad trött jag var imorse...när jaG  kom till jobbet, kom jag på at jag vet inte om jag åt frukost eller ej...dock koom jag på det senare att jag inte gjort det...

Imorn är jag ledig, och då ska jag göra en hemlighet, och bara ta det lugnt..kanske lite städ, lite hundträning..betala räkningar..ta ut pengar till hundvakten...


aja nu ska jag ta the o macka... tröttare än tröttast...


Måste bara tipsa om en sjuuuukt rolig blogg ( det var hon som lärde mig dagens hat :P) http://mramandaforsberg.blogg.se/  idag skrev hon tex om de hämningslösa tanternas låååånga muffttvättar...=))




FÖRRESTEN!!! Min seven days a week lista... gjorde jag klart den eller???






Dagens hat

Fick ett tips om dagens hat,
när kaffefiltret viker sig så kaffet blir jätte svagt!
Jag brygger ju inte så jag säger att dagens hat är när man sätter kaffe på spisen, går och kissar, och börjar sminka sig (fylld av energi av det kommande kaffet )
för att sedan GLÖMMa kaffet,så det helt plötsligt pyser till så har det kokat över!!

blääää


Dagens kärlek - LÖN


Dagens KÄRLEK!!!

ååååhhh vad GLAD jag är!!!Ser ni vad fin min blogg är?? Super fin!! ooohhh titta jag har små hjärtan vid mina inlägg!!! och ooohhh mitt namns står efter varje inlägg!!!
Tack TACK TACK snälla Rex_matte!!!!!!
Suuuuper fint är det och jag är så glad =))
 

OCH hon har lagt rätt inlägg (dagens hat till dagens hat) i rätt kategori!! ååhh vad lycklig jag är!!

Snälla människor gör mig lycklig =)

Tusen milojner tack =)


Varför är det andras mer spännande?

När jag var till min syster,hade jag packat ner smink, åkte dit heeeelt naturell :P

Och när jag packade tänkte jag,att nu anvnäder jag det oxå. Meeeeeen hennes smink är mycket roligare än mitt, varför?? Det är alltid så att andras är roligare än sitt eget.

Hmm.. däremot så måste jag köpa en Mary Kay foundation. Sjuuuukt bra!



Hur flyttar man inlägg?

Hur flyttar man redan publicerade inlägg?
Vill ju flytta alla mina dagens hat till "dagens hat"-kategorin ju!!


Förresten, någon som vill hjälpa mig klura ihop en bra presentation av min blogg?

Det vore något!!!En gör min design,en gör min presentation, och så kan en annan få blogga åt mig =))
Vilken ide va =)


Dagens hat

Detta dagens hat,har jag tack vare min söta vän, som påpekade detta om DANONINO.
De färgsätter sin jordgubbs yogurt med rödbetor. (som de så fint säger i reklamen)
Jaaaa jätte bra att de färgsätter sin yogurt naaatuuuurliiiiigt!!!!´Jätte bra,verkligen,men hade de haft i naturliga jordgubbar skulle den verkligen varit naturlig.

Eller hur???

Dagens hat går alltså till Danonino.

köpings-dagen

Vid halv tolv (!!??) drog vi mot kungsör, skulle varit där tjugo i tolv.. irri!
Men vi överlevde nog..
drog först till Emelie för lite kaffe och lite prat,och lite promenad.Trevligt =)

vid halv tre drog jag mot stan, och hihih råkade på vägen göra en pinsam grej...
Hem till syster, sedan till johannesdal skogen med vovvarna, Matey och Dollar, och såklart lilla Smuli.
Vi gick femman! skönt väder, trevligt sällskap!
Vi käkade i Arboga,sjuuuukt goda pizzor!!ville bara äte mer o mer o mer!!! Men blev tyvärr proppmätt!!
Skulle ha stannat o sett felm oxå, men klockan blev så mycket och Anders ville dricka öl..
Men en underbar dag blev det ♥
tyvärr blev inga bilder tagna,inte ett enda :O
 Hade mer än gärna velat stanna längre! Men men timmarna flyger...


Idag har jagt tvättat sen sju, äckligt trött, gjorde dessutom för svagt kaffe!! KLANT!! Så mer kaffe,sedan tvättstugan igen....
Trött... sågtyp inget imorse för ögonen var sååå trötta...


Mer kaffe!


Ps. till alla er jag inte hörde av migtill,så sorry,men tiden fanns ändå inte,men hör ni av er o vill tröffas så löser vi det =)

Dagens hat.

Med inspiritation av amanda så kommer här ett dagens hat inlägg.
Barn som FAKE gråter! sådan gråt som riktigt hörd hur de klämmer fram  den!
Och sedan mammorna som TRÖSTAR dem då!!
hur vidrigt?!



Dagens kärlek är att jag idag ska ta min lilla Smuli och dra till köping ♥


Lite ångest,lite kamphund o så

Ångest,för en kass stängning. Nästan så jag vill gå tillbaka och rätta till..


Gilmore Girls säsong två disc sex är bara två ynka avsnitt...löjligt!!


En blogg som kämpar mot fördomar : http://kamphund.bloggsida.se/
Startade idag. Följ!


imorn ska jag o smuli till köping.

snart helg

Fredag idag, konstig känsla när jag vaknade..gårdagen blev väl sådär :S
Besvikelsen över den inställda grejen jag längtat efter låg kvar hela dagen..Får se om jag idag ringer och säger min åsikt att man gör inte så där! det är oerhört oproffisgt!!
Hade ju en plan på en annan grej jag oxå skulle göra, men det blev inte heller av..Så en riktig jäkla tråkdag blev det!!!
Lite roligt på kvällen när Anders syskon och syskonbarn kom på besök. Jag gillar besök!!!
Så vill du komma o fika/luncha/äta middag eller bara komma hit så jätte gärna =) Var dock beredd på att bli utskälld när du kommer innanför dörren... meeeen det är smällar man får ta :P







Rutiner

Varje tisdag är min tröttaste dag på heeeela veckan,jobbigt när det är DH och jag måste tvinga mig själv att vara vaken,verkligen TVINGA!

och tyligen nuförtiden är onsdag till torsdag min sova-tolv-timmars-natt.
Ja,inatt blev det tolv och en halv.sjuuukt ju!!!Jag gillar det inte!
strax innan jag vaknade så hade jag dessutom en ledsen känsla i kroppen,drömde massa tokigt..
solen skiner,så jag blev först gladare,men när huvudvärk och ryggont kom blev jag sur.
Ryggvärk tror jag dock beror på att jagsovit så jäkla länge,och huvudvärk,hmmm ja att gå direkt från säng till starkt solljus UTAN att dricka kaffe först,så får man väl antagligen skylla sig själv..

Så nu är det kaffe kaffe kaffe,sedan en långpromenad med vovvar. Vore trevligt med sällskap!Har smsat en tjej,får se om hon är vaken och svarar =)


Ikväll kommer Anders syskon hit på middag,ska bli trevligt! Gillar att ha besök!


Kaffe var det, och kanske hitta ett annat utseende till bloggen,tills min "riktiga" är klar =))

FULT!!

Det här var den fulaste jäkla design jag sett!!!
Hittat på bloggdesign.nu. Vet ej vem som gjort den,står det någonstans? Men neee äckligt ful var den!!Jag får skynda mig o skriva en presentation av mig själv att ge till rexmatte så hon kan fixa klart en design=) suuuper snällt av henne att fixa =))
Min förra var ju gjord av carpevitae. Jag var nöjd =) Men ville ha förnyelse =)) och hmm ja det har jag ju ordnat nu,helt själv, men jäklar vad fult!!!!!

ääääsch ni får stå ut! får se om jag orkar byta snart..


Jaha,det var ju spännande...

Dagen imorgon har jag haft nedräkning till i en veckas tid,men det sket sig ju rätt rejält, min andra plan,sket sig oxå helt jäkla rejält. Sur om bara den!!
Men jag tänker försöka fixa så att min första plan, blir ,om inte gjord,så förändrad. För sen NÄR ger jag upp?? Men det tar bara ett telefonsamtal.
Så fårgan är vad jag ska göra imorn då på min lediga dag? Städa och kolla på gilmore girls?


Kanske gå till högskolan och annonsera ut mina böcker?


tröttare än tröttast!!

Okej nu är det till och med så att  jag undrar vad jag gör vaken..Blev sent igår, på något sätt..var först vaken till ett cirka,sedan vakande jag igen halv tre för att Anders kom hem typ då..Och idag ska jag träffa hundrastaren elva...tänkte städa lite först..Men just nu kan jag inte röra mig..Har förresten julen kvar...har väntat på mina nya gardiner,tror de har kommit, hinner nog inte hämta dem idag,och absolut inte imorgon.. så tisdag..
Igår blev det ingen FW för någon,syster med fina älskade barn skulle till stan,så jag haka på dem.
Smulan älskar nog Gabriel mer  än mig :P Inna vi gick KUNDE jag verkligen inte hålla mig, var tvungen att säga att vi skulle träffa Gabriel, hon blev helt till sig,MEN jag kunde hålla henne,Men när Gabriel såg henne ropade han... och då hade jag inte mycket att säga till om!!Hon gnällde och skällde för jag höll emot när hon bara ville rusa fram =))
Hade tänkt hinna med att tvätta håret idag oxå..
GAH vad TRÖTT jag är!!
Meeeeeeeer kaffe!!!


Och förresten!

I torsdags, när jag själv var på väg hem,gick vi förbi hundgården, var en schäfer där och två små hundar, har glömt vad de heter,någon slgas terrier som ser ut som farbröder..aja jagfick hur som hellst beröm=) För att jag inte bara klampa in med hunden! Vilket jag aldrig skulle göra, ens om jag hade en hund som alltid kom överens med alla andra! Tyson luktade lite på de andra,de små vovvarna skällde som galningar,tyson skällde lite, i jämförelse =)


NU är det lördag,jag har ont i ryggen,ska straxta mitt kaffe,sedan dra ut på promenad. Tror det blir lite DW med båda två idag..tror. Får se vad ryggen säger när jagbörjar röra mig.. MEN jag har ju en stark sambo som kan bära kättingar åt mig...hmm får se =))


Fem dagar kvar då =)

pengarpengarpengar

Hmm nä överdrivet, inget pengatrubbel här inte.. men behöver en del pengar...

*Chicos kastering
*Tysons kastrering (är kemiskt kastrerad nu)
* Privat instruktör (har förhoppningsvis bokat en)
* En liten utbildning på ca 10 tusen
* Tatueringar (okej då inte så vidare värst nödvändigt,men roligt )




Min lediga torsdag.

Jag vaknade upp på min lediga torsdag efter TOLV timmars sömn,TOLV!!Men jag erkänner,lite skönt var det=) Ringde forttsättningen på det där samtalet...iiiiih nervöst!!spännande,oroligt...
SEDAN!!!aaahhh jag är sååå lycklig!!Min lilla svarta gris,åh det kan minsann bli hund av han också!!

Jag har ju för tusan sagt det hela jäkla tiden så in your face, alla ni idioter som sett ner på han, eller mig eller ens TÄNKT nedlåtande tankar om han!!!!!

Berätta från början, drog ut på proemand med en bekant och hans amstaff,sune, sjukt söt vovve!  Han vet att tyson inte är så förtjust i andra hundar, och att han och chico försöker äta upp varann om de får chansen. så vi möttes upp vid hundrastgården, tänkte de får hälsa genom gallret , jag hann precis komma dit och släppa lös Tyson, så kom de, de luktade lite genom gallret, tyson fjantade sig lite, jag gick därifrån och han följde mig,så som smulan alltid gjort,sprang tillbaka till Sune,fjantade sig lite till, kom sedan till mig, nästa sekund hade sune med husse klivit in i hundgården gissa paniken jag kände!!neeeeej de har ihjäl varann, hann tänka har han förlorat sitt förstånd??? Men uppenbarligen inte...Tyson blev först förskräckt och började löjla sig, MEN inga riktiga bett, utan bara markeringar, förstår ni???? BARA MARKERINGAR!!! Inget blod,inga sår!! Bara helt vanligt,normalt tjaffs, som det lätt blir med hundar.. MEN jag erkänner, jag var LIVRÄDD, dödsrädd och vågade INTE gå nära, ifall han skulle känna av det och därmed börja slåss.  Men det gick så bra!!! Efter en stund kom han till mig, sprang tillbaka till Sune, luktade lite och kom tillbaka!! Gissa om jag var skakig.. MEN lycklig!!så sååå lycklig!!!
Jag förstår fortfarande inte hur han vågade kliva in där,bara sådär efter att aldrig ha träffat Tyson, men han var sååå lugn, bara stod där, hmmm kanske såg han Tyson ur ett annat perspektiv än vad jag gör, och såg något som jag ej sett?
 Men promenaden sedan, blev en helt vanlig promenad, men han draaaar som en tok när andra hundar är med, men nu är det minsann dags att träna bort det beteendet!


Underbara vovve.♥




PEPPANDE!!

fick igår ett glädjande samtal!!Idag fick jag även höra slutet på det (eller början) och idag fick jag ett såå fint sms,började nästan gråta!!Vad det stod, är hemligt!!Men hon min fina vän träffade mitt i prick!!Nu vet jag vad felet är. Nu är bara frågan VAD gör jag, HUR löser jag det?

Ledig idag,strax ut på långpromenad med vovve,sedan blir det städa coh skriva planer, gjorde aldrig det sist.. men jag måste, annars blir det aldrig ordning på någonting.

Ha en underbar torsdag alla!!



Stoppa huset fullt av hundar!!

Alla som skriver på den här namninsamlingen gör det för hundarnas skull. Förhoppningsvis får vi stopp på den här tv serien innan hundarna ska behöva utsättas för denna horribla, ansvarslösa cirkus som skapats av folk som inte har någon som helst aning om vilka kval en hund lider av att behöva genomgå det här!

Så gör som jag och 2074 andra hittills har gjort och skriv under namninsamlingen om att få stopp på det här sjuka programmet.

--->HÄR<--- hittar ni namninsamlingen!
(Glöm inte att verifiera din underskrift genom mailen)

Bättre.

Mycket bättre!!
Om gårdagens avslut fickmig att gråta,gav dagens avslut mig pirr i magen.

Hoppas

Idag ska jag göra vad jag kan för att få denna dag bättre än gårdagen. Tyvärr, tror jag inte det hänger på mig, men jag ska absolut försöka.

Insikt.

något slog ner i mig nu på kvällen.. det händer då och då.. men ikväll slog det HÅRT.
Insikt tror jag det kallas.
Jag slösar mitt liv.
Missförstå mig rätt, jag älskar min sambo, och jag vill inte leva utan honom. Jag trivs på mitt jobb.
Det handlar inte om sådant.

Jag måste göra en plan, en tidsplanerad plan. Med tydliga mål på vägen till mitt stora mål.
Kan man få allt?
måste jag bort prioritera något? Min ssambo vill verkligen ha barn. Menhinns det med? får det plats? Jag vet inte om jag vill, ibland tror jag att jagvill, men jag har en STARK önskan att inte få den stora barnlängtan, pga  jag är snart för gammal. borde bli gravid IGÅR egentligen. Och om jag inte har egna barn,får här plats med flera fosterbarn. Vet ni hur många oönskade barn det finns i detta land??
 vet ni vilken skillnad en bra fosterfamilj kan göra?

Ångest.




Ångest.



Skriva plan,och sedan sova på det. För nu  måste tänkandet bli handling.



Helgen då.

Kanske vore trevligt att uppdatera om helgen innan det blir helg igen.. :P

Fredagen, blev inte mycket gjort,sov mest.
Lördagen, blev en uuuuundeeerbaaaaar dag i köping. började (och fortsatte) med Andrea. Och BULL!!
Smuli blev överlycklig att se dem!! Rusade emot dem och jag kunde bara följa med =)) hahaha lilla Smuli-puli



hmm jaaa jäääätte bra bilder :P hahha mobilkamera så det är bara att trycka och se vad som blir =) plus så var de ju inte direkt stilla =)


gosa gosa gosa gosa gosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Var sjuk roligt att träffa henne igen,var typ hundra år sen sist!
Men det var välbekant att dricka kaffe ur bjällerklang muggar, äta kakor,och praata praaaaaaata!!! lovely!!
Drog sedan o fika med mikkis och.. hmmm har glömt hans namn..åååh jag fick en uuundeeerbaaaaarr handväska!!!svart lovely väska. glömde fota, men den är snygg!

jag,andrea o vovvar drog ut i snö slask o gick lite, jag åkte (typ) mini skidor efter smuli, gick väl sådär :P när hon väl började springa,började jag tjuta o fnissa o då började hon busa! hahaha får träna på det där =)

Efter löften om att ses åtminstonde INNAN sommaren, skiljdes vi åt, och jag drog till Emelie med sambo o (galen) vovve, åååh guuud han tjöt sönder mitt öra!!
 Menhan är fin =) och det är smulans hjässa oxå :P

Hon följde mig sedan hem,för lite tv-spel och alkohol. trevligt trevligt!! Tyson gillar henne verkligen!
söta va?? dock tyckte inte Emelie det var så sött när hon inte fick sova,för att tyson ABSOLUT var tvungen att ligga EXAKT där hon låg...

Söndagen blev oxå heeeeelt sjukt underbar!! Blev en två o halv timmes promenad med syster och "hennes" Mikkis,och så Smulan, Matey och Dollar.


Samma sak här, bara att fota hundra gånger så kanske något blir bra :P
Tänkte att alla tre skulle sitta här, men vovvarna tänkte inte riktigt lika...

Dollar var såå sååå energisk,rusade runt heeeela tiden, Smulan var mest hos mig och Matey var lite här o var,där det hände . Men såååå dryg, hahaha sprang bredvid Smulan och bara glodde på henne! Liten och jäääkligt kaxig =)) hahahaahha

men det var uuuundeeerbart!!!!
underbart underbart underbart!!!!

Smulan och jag var riktigt trötta efteråt..däremot har mina vovvar gått ner i vikt, och det är jag inte nöjd med..de måste ju ha extra nu när vi tränar =)


Snart dags för jobb...först ut med vovve♥

underbart

Har haft en suuuuperbra och suuuper ledig helg!!!
uppdatering med bilder kommer senare. förhoppningsvis imorgon.


EGO bild så länge =) 

TROR att jag öppnar imorgon,kommer dock inte in på schemat,och inget svar på restaurangen...hmm hoppas jag har rätt!!!!!'skjortan är struken och byxorna är rena. Hmm..vet jag vart min hemmanyckel är??Hoppas så..annars har jaginga skor imorgon,at jobba i........


Kan säga EN sak om min helg nu. Jag har ätit den goooodaste tusen o en natt godisen!!! Mina misslyckade puckade går inte att jämföra med den underbara underbara jag åt!!!



underbart

Har haft en suuuuperbra och suuuper ledig helg!!!
uppdatering med bilder kommer senare. förhoppningsvis imorgon.


EGO bild så länge =) 

TROR att jag öppnar imorgon,kommer dock inte in på schemat,och inget svar på restaurangen...hmm hoppas jag har rätt!!!!!'skjortan är struken och byxorna är rena. Hmm..vet jag vart min hemmanyckel är??Hoppas så..annars har jaginga skor imorgon,at jobba i........


Kan säga EN sak om min helg nu. Jag har ätit den goooodaste tusen o en natt godisen!!! Mina misslyckade puckade går inte att jämföra med den underbara underbara jag åt!!!



Inte som planerat.

Otippat att mina planer stöp. Nej,inte så vidare värst.
Det blev tvätt,bhköp,inga miniskidor,inget besök =(( MIGRÄNHORA att förstöra min lediga fredag.
Idag är jag lite yr,och lite sådär. MEN
idag ska det bli en underbardag!!!
Drar strax till köping.Träffa lite folk och fä :P ska bli underbaaart!!!
En av dem följer troligen med mig hem =) jiipiiii
Imorgon kommer min syster. Japp min SYSTER!!!överlycklig!!Hennes initiativ!!jiipiiii tjoohoooo
och hon har med denna lilla pälsboll:
 Ser ut som en matta va ? Fast sååå sööööt och sååå liten!!Jag är ju som bekant lite kär i lhasa apso!!
efter ett besök hos en viss liten sigge =)

NU dricka upp kaffe,på med kläder ut med vovvar.Sen gasen i botten mot kungsör (för byta av chaufför :P)


LEDIG

Riktigt jäkla ledig idag!!!looooovely!!!
Har fullplanerat,nu tvättar jag.
klockan tio ska jag träffa den eventuella nya hundrastaren *hoppashoppas*
sedan ska jag äNTLIGEN se vad som händer med mig på miniskidor efter Smulan =D
Ska träna min Tysongris oxå, tror det blir lättare vikter och längre promenad idag.

Borde dra till stan o kolla efter en axelbandslös BH,för min är putsväck!!konstigt...

Vid tre ska vi dra till västerås,min kusin och hans pappa har fyllt år.

Sedan hem för party med min goa vän!!Hennes hund ska med hit, ska bli intressant,borde gå super, då jag ensam förut var hundvakt åt en nervig pitbulltik, helt ensam hemma.Och hennes hund är INTE ens hälften så stissig som den hunden var. Usch jag blir ledsen när jag tänker påden vovven,hon kan ju inte må bra..

Nu är det kaffe, och alla älskar Raymond, Smulan snarkar bredvid mig och tyson har inte ens rest sig för att hälsa :O

Funderar...jag MÅSTE ner i vikt, har gått upp igen =( en jobbarkompis ska köra på endast pulver!!ENDAST !!oohhh galet! i Två månader!! blev sugen jag med,meeen jag hatar att vara hungrig..Men får se =)

Sambo var borta igår kväll var nånstans o spelade tv spel o drack alkohol, så smulan råkade få sova i sängen med mig, jag låtsades att hon smet in när jag sov :P


En bra deal.

Sambon tar ut alla hundar för kiss ikväll.
Jag går upp före sju på min lediga fredag och börjar tvätta.
En bra deal.

Nu badet.

Hmm... undrar om sambon vill på äventyrsbadet i helgen...
söndag kanske.För på lördag är jag bakis.


Kommer inte ihåg om Chico var sur på riktigt här,eller om jag lyckades fånga i "rätta ögonblicket" Han ser arg ut, och smulan ser sur ut, men det var nog inte så allvarligt =)

Älskade vovvar.

Trött tisdag

Tisdagar är min tröttaste dag på veckan, jämt!!! inget undantag idag,heeelt slut!!

jobb imorgon,ledig torsdag, oooups!!!har glömt boka tid med den eventuella hundrastaren...åååh dagarna bara flyger iväg...ska häma luren strax o smsa...
ledig torsdag,stänger  fredag..

Från o med februari har vi förhoppningsvis ett nytt mer rättvist schema =)) Spännande =)


Sambon sov på soffan inatt,otroligt missnöjd är jag över det..men det var tydligen något suuuuper viktigt med hocky på tvn heeeeeeeela natten..jag sover så dåligt utan han,töntigt va, för han var ju i rummet brevid..


Ett nyårslöfte till som jag nog boooorde lägga till, är att ändra på kosten!!Med fokus på mer energi! Köpa hem mivi-total (eller vad den nu heter?) så jag verkligen får i mig allt..märker klar skillnad med den faktiskt! plus äckliga omega-3 kapslar (rapar fisk av dem)

Ta ut en hund och sedan läsa lite, 14 år och till salu,tror jag den hette.


Trött och lite halv halt...gammal gumma...



mini-skidor

Min sambo säger att jag inte får åka skidor efter hunden, när jag har ont i ryggen.
Mitt svar är bättre, jag måste ju ändå till läkaren,då kan jag lika väl ta allt på en gång!!
Jag har ont, och jag kommer troligen få mer ont sen,lite här o var, och jag gillar inte att gå till läkare. Blir bara sur när jag inte fattar vad de säger!
Fast han jag träffade när jag blev biten,var rolig =) förra sommaren.

meeeeeeeeeeeeeeeeeen jag har faktiskt ringt sjukhuset,men de svarade inte,utan man fick trycka in sitt nummer,så ringde de upp. De ringde inte tiden de sa, och jag orkade (ville) inte vänta utan la mig i badet istället.
dock så MÅSTE jag träffa en läkare,för så här kan jag ju inte ha det, men VAD kan de göra??? typ inget,förtidspensioner mig eller :P

gammal med älde kropp :P



Skulle ha gått till viptorp idag,men det var för kallt och jag var för trött.
Skulle sätta upp en lapp angående DW träning,men kylan satte stoppp.
Däremot ska jag dra ut nu med gosegrisen, bara inte folk blir uppröda när jag kallar mina hundar för olika namn. Jag har läst att det händer.
*ironiironi*

TRevlig kväll alla

nyårslöften.

Japp,jag tänker ha det i år. dock inga jag ska gå ner massa kioln,eller börja träna stenhårt, ja,jag BORDE göra det,och jag ska försöka göra det. Men jag har försökt en miljon gånger,och slutat en miljon gånger... Så det är väl lite mer en vision jag har, att börja träna regelbundet, och äta bättre,men ja, dt går som det går.

Som person,strävar jag allitd efter att bli bättre,som människa,både privat och yrkesmässigt.
En stor last jaghaft (har) är att jag alltid är sen!!!Jätte dålig egenskap!!Jätte jätte dålig!! Jag ÄR myyyyycket bättre än vad jag varit, men det är fortf inte hundra säkert jag är i tid =( tyvärr, jätte skämmigt!! MEN jag arbetar på det.

Mina löften är:
fixa körkortet
sy klart solsöverdragen
fixa tyson-chico situatioen.
göra upp en plan gällandes lite olika saker i mitt liv jag vill,som jag inte vill gå ut med offentligt.


körkortet är ju egentligen bara att göra. Bara att göra. Inte ett dugg svårt,tar lite tid,men inget mer.
Hmm ja mina stolsöverdrag...lyckas jag fixa symaskinen så, får jag fixa det!!

Tyson-chico sittsen, jag har velat mellan två instruktörer.
http://www.hundmassoren.com/ Helena,har aldrig träffat, hon tar 400 för en timme,500för två sammanhängande och 600 för tre sammanhängande.  billigare än den andra. MEN jaghar aldrig träffat henne och jag är sjuuuuuuukt kräsen!!!Är fååå instruktörer som faller mig i smaken. Har träffat två jag gillar, och verkligen lyssnar på. En av dem är Sabina påhttp://hundform.se/page1.aspx Hon är dock dyrare,400 för timme.ingen rabatt. MEN hon är grym!Hon har förstått vad hundträning handlar om!
Så det blir henne jag bokar i januari, förhoppningsvis Januari.

Min plan,ja den gör jag privat, i ett kolleblock. och uppföljning blir på mitt sätt =))

Ska väl skriva ett året som gått inlägg oxå senare,när jag orkar =)


Tidsplaner,näää det blir inga..inte just nu iaf..

Vad är ditt nyårslöfte??

Världens bästa

jag har helt enkelt världens bästa sambo ♥
Idag när jag kom från jobbet, kom han först o främst och mötte mig, och hemma var här städat OCH han har tränat Tyson!
Ca 8 kilo i 40-50 minuter!!
Han var ju redan trött efter nyårskvällen, så nu lär han ju vara heeeelt slut,min lilla gulle-gris ♥
Han kom LUNKANDEs när jag kom hem, han brukar komma i full fart och tvärnita!!Trött... =)

nu ska jag till anders syster och äta mat =)



2011-01-01

Gott nytt år alla då =)
Kvällen igår var SUPER trevlig!!
INGEN stress någonstans, inte toksupa.
Vi var hemma åt masssa mat, och spelade spel med vänner.

LOvely!

Idag är vi alla trötta.
Jag var vaken åtta till halvtio sen skulle jag "bara sova några minuter" vaknade halv två...Då då hade anders varit ute med hundarna i flera timmar, han är bra bäst min älskling =)

Hundarna är sjukt trötta idag, det var ju människor här att hålla reda på, och ta massa gos av =)
Jag har turen som inte har rädda hundar! stackars alla dessa livrädda hundar (katter,hästar och andra oxå såklart)
Däremot blir det att träna nästa hund jag skaffar, att inte vara rädd. För att Smulan inte är rädd är bara tur. Chico är inte rädd för nåt =) och Tyson, ja, jag vet inte =) den lilla grisen =)


Nu ska jag hämta film o se om min sambo vill sluta spela hocky o kolla på film istället =)



RSS 2.0