Gammal!!

Jag har ingen träningsvärk direkt idag,bara lite lite i benen,men jag är mör av bara den!!och trött,sååå trött i kropp, träningsvärken kommer nog imorgon.. och hmmm... kan aldrig tro jag jag är återhämtad om en vecka!!gammal och fet


oooh helt slut skulle lätt kunna lägga mig ner o bara soooova!!!


Kommentarer
Amanda

Du glömde en sak.. Gammal, fet och gnällig! :P

 2011-03-14  20:32:46
URL: http://mramandaforsberg.blogg.se/
P

haha veg recept kommer så fort jag hittar något jag gillar och som inte tar en massa tid i köket;) Idag blir det chili con quorn med blomkålsris, här är vvi sunda minsann... Men joggen låter jag nog bli, får släpa med mig byrackan på en extra lång promenad istället ;)



 2011-03-15  08:20:00
URL: http://ihpm.blogg.se/
Anonym

Håller med dig!

 2011-03-23  14:51:53
URL: http://zombinans.blogg.se/
Anonym

Appropå ditt inlägg läste jag en artikel i metro, eller vad det nu var, om en tjej med TRE chiuauor som var okopplade vid en rastgård. Dåkom en snubbe med en eller två staffeblandisar antar jag. De var kopplade och han väntade på att hon skulle få in sina hundar i bilen.



Hon kopplade inte någon av sina hundar och fjollade med all säkerhet omkring med dem. En av dem sprang fram till snubbens hundar som stod kopplade, med all säkerhet triggade av de små hundarnas härj. Chiuauan dog och tjejen försöker överlåta skulden på HANS HUND.



Snubben gickmed på att betala självrisk eller hur det nu var, men vägrar ta bort sin hund vilket hon vill. Han säger lugnt; min hund var kopplad, det var inte oansvarigt av mig någonstans.



WÖÖÖ

 2011-03-23  14:55:05
URL: http://zombinans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0