onsdag 30/11-11

Än så länge, är detta en skitvecka. Är allmänt trött och nere.  Noll i energi. Vet inte vad jag ska hitta på för att komma ikapp? 
Tänk att man är så svag, att man hamnar ur form så lätt...
Är lite lätt rastlös..lite lätt orolig...Ska dricka en kopp kaffe,sedan TOKSTÄDA, ÖSA musik!! 
Kanske en sväng till ÖB sedan, köpa nya värmeljus, när moster och mormor var här för typ en månad sen, så ooooooohade de över ALLA mina ljus, de trodde de skulle räcka hela vintern... hahah näää ljus går det åt :) 
Har man ingen att mysa med, får man göra sitt mysigaste så gott det går ändå :) 


Snart helg... min ekonomi säger, lugn o stilla, träna hundar-helg. Men min själ och min kropp skriker hitta energi med vänner och fest !! Samtidigt så vill jag inte fastna i något singel-party-liv...

Aja,  får se :) 
Kommer inte ihåg

Jag kommer typ inte ihåg hur man gör för att blogga :O 
Är helt lost.... 

Dagarna flyter på.. 
ute med hundar, saknar att jobba. 

förgyller helgerna med fest :) 
och mys hos diverse släktingar. Älskar att bo här, och kunna umgås så där lätt, två söndagar på rad, har jag nu ätit hos min morbror, mycket treeevligt :)
Söker lite jobb, har dock legat på latsidan ett tag, lade för stort hopp på mitt vikarietjänst i Enköping, kul att de säger att det VERKLIGEN behövs vikarier, så har de inte ringt en enda gång... surt som fan!! så bajs på dem!! väntar även på att två brukare ska ringa mig, dock har inget hänt.... Fick igår ett nummer jag ska ringa till annat företag,och får se vad de säger.
Finns även på Mcdonalds enköping, dock kommer jag inte in på sidan och kan boka pass... mitt schema där, börjar i februari...

Men förutom en äckligt stor ekonomisk stress, så mår jag bara bra. 
Bor själv med mian hundar, är singel, och det är nice. Även om jag såklart saknar den trygga kärleken. Man upplever ihop med partner... Men men, det är inget jag lider av :) 


Satt igår och kollade efter gym här i stan, men utbudet  suger. Varöfr har man en hemsida om där inte står priser, eller utbud?? 

Ärsch får träna själv, på min  boll, mina hantlar, och idag tex cyklade vjag ca 8 km med Doris. 
Så ärsch skit i gym :P Hepp hej o hej OJ

OJ vad jag är sämst på detta.....ska göra en skärpning :) Björnön

Skulle ha gått milen på Björnön igår, men, hittade inte vart det spåret började :O Jag gick dit alla spåren började, Men inte en enda grön plutt fanns det :O 
Så det blev bara femman... nog för att det räckte och var riktigt mysigt, med vattnet och kvällssolen :) 
Men jag ville gå MILEN!!! ska försöka göra nytt försök  idag... Eller finns det fler skogar med långa spår i västerås ? 
Alltså, finns skog bredvid mig,men den är liten o fånig. Finns Råbyspåret, men det är typ bara två km, och det är ju löjligt... 

Hmm... får försöka forska i det...
orkeslös

Igår, tror jag det var, som jag skrev ett inlägg på facebook, att nu har jag kommit fram till varför jag sover så dåligt, hjärnan är understimulerad. Jag har mått bra rätt länge nu, ett lugn liksom, även om jag mest skrivit trista inlägg här..
Men när jag kom på varför jag sover så dåligt, så kom jag även ihåg att när hjärnan är understimulerad, så simulerar den ihop egna problem och jag blir deprimerad.
Men det behövs inte. 
Fick igår en utbetalning från agria , först tänkte jag att det är nog för Tyson, men jag har inte anmält hans avlivning, och jag kan inget om sådant där, så lika bra jag ringer upp dem, för att se så inte smulan går utan försäkring... Japp, mycket riktigt, de har skickat tillbaka mina perngar. 
För båda hundarna. 

Så Smuli har gått utan i typ två månader... de sa att datumet gått ut, men jag betalar alltid in på en gång!!men de VÄGRADE göra nåt åt det..De höll stenhårt fast vi det...
Inte så smart.. jag har varit kund där i sex år, smulan har varit skadefri i typ fyra år, om inte längre..Jag har alltid talat bra om dem, som man gör som nöjd kund... Men aldrig mer!!!  hata agria!! så nu måste jag illa kvickt hitta nytt försäkringsbolag.. men KUL när smuli gått skadefri i fyra år!! allt det försvinner ju!!! 
Doris papper har jag inte ens fått ännu, så vet ej om hon är försäkrad eller ej.. men det är mitt fel, har inte tjatat tillräckloigt...
suck,.....


Idag, när jag kom hem, så hade jag fått brev från q-park :O 
En böter!!!! Jag har INTE stått olagligt någonstans!! Jg har betalat avgifter och hämtat bilen i tid! och!!! jag har inte ens fått en lapp jävel på bilrutan!!!


Jävla livet.vad händer?

fortfarande arbetslös.. eller är vikarie.. och väntar på att två andra brukare ska ringa mig för att träff.. 
ska träffa en chef i veckan...

Festa i lördags, sjukt roligt!
Jag har nu bestämt mig för en sak. 
och det innebär TÅLAMOD. 
hepp- inte mitt bästa!! 
meeeen jag får öva!! 

för jag SKA fixa detta. 

godnattI wise girl

A wise girl kisses but doesn’t love, listens but doesn’t believe, and leaves before she is left

Mitt värsta är att åka kommunalt och ams.

Mitt värsta är bussar, och allt annat komunalt!!
Man kan inte andas! och knappt sitta!! och det ger huvudvärk!! En vän sa" nu låter du som en tant" hahahah jaa då får jag äl göra det då :P 

Mitt andra värsta är ams.
Hon sägr till mig att det enda som gör att man får missa möten på ams, är om man vart på intervju eller jobbat, men HALLÅ,det är ju för sjutton det jag gjort!! 
Men ÄNDÅ så skriver de av mig...SUCK... 

Det lustiga är att innan jag gick in o träffa handläggaren,säger en vän, de på ams är ju iq-befriade allihopa. Mitt svar var, att ja, det är de faktiskt,men hon jag träffade sist var rätt bra,meeen det fick jag ta tillbaka..Träffade samma idag, och hon fatta ju inte ens vad hon själv sa...
Suck... och nu vet jag inte hur hyran ska betalas :O  För hon skrev av mig...FAST JAG INTE KUNNAT KOMMA FÖR ATT JAG JOBBAT!!!!!
Ja, jag tänker hata dem. 

MEN!!!! något roligt,nu ska ni få se en fin och glad bild, tagen igår: Ska bli medryttare på denna vackra häst!! Har inte ridit på tio-elva år, men det satt kvar, tog ett tag innan balansen hittade, men det gick bra, värra med benen.. får korta stiglädren nästa gång tror jag :) 
Hon var så underbar, fylld av energi, men ändå sansad, så lyhörd, så kärleksfull var hon :) 
Är ett stort förtroende från Evelinas sida att lita på mig med sin vackra Lala :) Natten mot måndag...

Det är natten mot måndag.... och.. suck... jag kunde inte vara mer vaken...Var apatrött...somnade... i typ 20 minuter,sedan vaknade jag... och nu snurrar huvudet av tankar...

Varför måste jag vara så mycket känslomänniska??
Kan jag inte bara ta det lugnt och vara cool...

En dag i taget, varför all denna rastlöshet och starka önskan om att veta framtiden nuu. PRICK NU. 
Orka mig själv!! 

Fundersam..... En vecka

Den här veckan har varit sjukt bra.
Börjat på mitt nya jobb. Verkar som det blir braaa!!! 
Onsdag till fredag sov Amanda här ( www.amandauppiarslet.blogg.se) Och det har varit sjukt galna roliga dagar!! 
Onsdag, var vi här, åt massa mat, och bakade pepparkakscheesecake!! GOTT!!! 
Torsdag, var det PARTY!!! Kapten Röd!!! Var en riktigt riktigt bra kväll!!Vin,öl,bra musik och glada människor och KAPTN RÖD. Det är mitt bästaste bästa!!!!!

Veckan som kommer, är fullbokad...och sådant gillar jag, för då går varadagens dagar till de roliga dagarna mycket fortare. 

Måndag-ska först åka till ams,ringa två chefer och boka tid för möte och intervju. Sedan Etuna,träffa en tjej och hennes häst, får se om jag ska bli medryttare!!!! Hur roligt??? längtar!!! 

Tisdag, träffa en chef för att prata lite. 

Onsdag,torsdag jobb.

slutar två båda dagarna...Sedan är det helg... hmm.. kommer antagligen vara full av energi,så göra något roligt?? Åka någonstans? göra någonting? Luleå? Kryssning? 
Något annat bra förslag?? 


Söndag idag...hundsöndag faktiskt. 

kanske dra till köping o hämta en tv av en vän...vore nice...

Glömde, onsdagskvällen, vi dampade  sönder på alla äckligt gulliga statusuppdateringar,alltså sådana personer som uppdaterar ALLT de gör.. och varje sak de gör är underbart,mysigt,gulligt, osv.. proppat med hjärtan . Menar, ALLT DE GÖR. 
så vi gjorde som de, för att se om det var nåt för oss, jag mådde typ illa av allt hahahaha 
*nu handlar vi*  *Nu diskar vi*   osv osv....

hahahahaha 

Nu kaffe. sv till Hanna

Vad JAG anser, så anser jag att det är okej. Anledningn till att jag i dagens läge säger nej till det är för att det inte är accepterat  fullt ut i samhället. Dock,så har det gått framåt vääääldigt fort bara sista året ( sista åren har också gått framåt) men speciellt sista två åren, kan jag ( lilla jag i stora världen) se tydlig skillnad. ( så om lilla jag ser, vad ser då de som arbetar md det?) 
Att ha barn är INGEN rättighet...

Länderna som det adopteras mest ifrån,  har typ noll tolerans mot homosexualitet.  och det är väl oxå något att ta hänsyns till ? 

Men som sagt, jag önskar jag kunde säga ja till det :) Men det dröjr nog ett tag till.

Man måste tänka lite längre.... än utväxten räcker....

Fosterbarn eller egna?

Jag blir så trött...

Jag vill ha fosterbarn. Den dagen jag lever i ett stabilt förhållande. Där vi båda vill samma sak. För annars funkar det ju inte...

Jag är osäker på om jag vill ha egna barn, har sagt det förut. Men jag säger inget definitivt. Kanske vaknar jag en dag och känner att jag vill. Däremot så hoppas jag att den känslan inte kommer..För vill jag inte ha egna barn, så har jag mer plats för fler fosterbarn! 
Det finns så många barn som ingen vill ha.. så många barn som behöver kärlek..
Skrämmande många ger mig svaret : varför ska jag ta hand om någon annans barn? 
Varje gång blir jag lika paff... paff över människans själviskhet..
Varför man ska göra det finns många anlednnigar.. men dessa barn, som har missbrukarföäldrar,eller på annat sätt blir illa behandlade, vem ska ta hand om dessa? JAG vill. Att vara oönskad, oälskad och ensam, är de värsta känslor som finns. värsta. Och jag kan inte se någon må så dåligt. Det skär sönder i mig. Så ja där är ett varför man ska  ta fosterbarn. Hjälpa dessa barn att växa upp till fina älskade människor. 

En annan sak kan vara, om ett par, får barn,med någon sjukdom, som gör det väldigt krävande att ta hand om barnet,eller barnen. För att dessa föräldrar, ska hinna med sig själva, och kunna samla kraft och energi och tålamod,att fostra dessa barn, kan man hjälpa dem genom att ha dessa barn typ en helg i månaden. 

Fråga inte MIG, varför du ska " ta hand om någon annans barn"
Absolut att man kanske inte har möjlighet, eller vill, av flera personliga skäl. För det kan det såklart finnas. MEN FRÅGA MIG INTE VARFÖR. 
Tack.


GREAT

Jag ska sova mitt skönaste i min säng inatt!!!! 

Längtar till torsdagkväll,får på fredag, har jag sovmorgon!!!!så då ska jag laaaaata mig i hela sängen!!!!!!!


Fantastiskt

Jag är alldeles för grym för att vara en arbetslös looser för länge :)

Ringde en kille idag, som hörde jag var arbetlös, som ville jag skulle arbeta för honom igen :) Hur nice?? 
VÄRSTA komplimangen ju :DD Fult spel

Min syster smsade mig om jag unde fika ho henne, men jag tyckte att jag inte hade tid, ja då gör då som så, att säger åt barnen att ringa mig!!! och innan,så då säger hon åt dem vad de ska säga !! ♥ hahaha VEM kan säga nej?!!?♥
så ja nu ska jag, dammsuga,åka till ams,städa bilen, åka till syster, och sedan hämta säng.

Blir bra...borde handla lite mat och så till imorn kväll..

På onsdag ska jag gå intro :D


Jag är hungrig, vill ha kaffe och vatten. Men har inget VATTEN!!! Glömde det.. att det skulle vara avstängt åtta till typ elva...BLÄ!!!

RSS 2.0